Alles voor leren

Sponsoren

Welkom bij allesvoorleren.nl! Op deze website is het mogelijk educatieve leermiddelen aan te schaffen voor in de klas én voor thuis. Of je nu een doener, een dromer, een denker of een beslisser bent (Kolb), voor elke leerstijl hebben wij passende leermiddelen. Want elke leerling heeft een andere manier van leren.

Bij allesvoorleren.nl staat het zogeheten ‘ervaringsgericht- en spelenderwijs leren’ centraal, leren begint namelijk altijd met een concrete ervaring. Vooral voor het jonge kind is er in ons assortiment veel te kiezen. Voor ouders is het (nog) niet helemaal duidelijk bij welke leerstijl hun kind van nature het beste leert. Daarom is het heel fijn om leermiddelen te kunnen combineren.

Neem bijvoorbeeld onze Alfabetposter, deze poster is ideaal te combineren met onze alfabet puzzelslang. De poster is voorzien van Hoofdletters (kapitalen) en de puzzel van kleine letters (schrijfletters).

Of neem onze tafelposter, deze is weer uitstekend te combineren met onder andere ‘Rekentafels Leren’; een bord met blokjes waarop de tafels 1 t/m 12 staan.

Door het spelen met de puzzelslang of met het rekentafelbord wordt er niet alleen kennis opgedaan, maar worden de creativiteit en de fijne motoriek gestimuleerd. Kortom, elke leerstijl komt aan het bod.

Meer berichten in deze catagorie

Nieuwsberichten