Nieuws

Stichting Kinderkoningsdag en (Z)aan de wandel slaan handen in één!

Stichting Kinderkoningsdag kiest elk jaar (of soms meerdere jaren) een stichting om te promoten en mee samen te werken. Dit jaar heeft het bestuur gekozen voor het mooie evenement (Z)aan de wandel . Hieronder een stukje wat (Z)aan de wandel doet.

 

Sterk met elkaar

We kennen allemaal wel iemand in onze omgeving die te maken heeft (gehad) met kanker. Voor onze stichting dit jaar heel confronterend ivm het overlijden van onze mede oprichter Tom den Elzen. Stichting [Z]aan de Wandel zet zich in om geld in te zamelen voor onderzoek, preventie en behandeling van kanker. Sinds 2011 organiseert Stichting [Z]aan de Wandel een wandeltocht door Zaanstad en omstreken. De insteek is een laagdrempelig event voor jong en oud, geoefende wandelaars en beginners.

 

Onze goede doelen

Het evenement (Z)aan de wandel is een groot begrip in de Zaanstreek en de organisatie doet dit om 2 hele mooie en goede doelen te ondersteunen. En wij van Stichting Kinderkoningsdag werken daar graag aan mee.

De goede doelen zijn :

Antoni van Leeuwenhoek   en   het  Anna’s hui

Op onderstaande website vind u verder alle informatie over (Z)aan de wandel, Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis en het Anna’s huis in Zaandam.

www.zaandewandel.nl/goede-doelen/