[vc_row css=”%7B%22default%22%3A%7B%22padding-top%22%3A%2225px%22%2C%22padding-bottom%22%3A%2225px%22%7D%7D”][vc_column width=”1/4″][us_image image=”674″ size=”thumbnail” align=”center” onclick=”custom_link” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.hczaanstad.nl%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Rond Verzekeringen en Hypotheken” main_heading_color=”#f39200″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Wij zijn gek op cijfers, op hypotheken, op verzekeringen, op beleggingsconstructies en belastingaangiftes. Alles waarvan “de gemiddelde mens” denk daar heb ik echt geen zin in, vinden wij echt heel leuk.

Ga jij een eerste huis kopen, heb je verhuisplannen, wil je weten of jouw hypotheek nog up-to-date is of denk jij aan oversluiten? Met deze en al jouw overige financiële vragen helpt Rond je graag. Wij bieden jou deskundig en persoonlijk hypotheekadvies. Daarnaast profiteer je van een ruim assortiment zodat wij jou altijd een passende hypotheek kunnen bieden.

Wij willen je als klant helpen jouw eigen keuze te maken. Hypotheken lijkt veelal een ver van mijn bed show met de nadruk op lijkt! Het blijkt namelijk dat als er de tijd voor je wordt genomen in combinatie met een heldere uitleg ook jij je eigen hypotheek kan kiezen!

Wij ontzorgen hierin echt, gooi het bij ons binnen en wij regelen het. En we zijn lekker nuchter. In de zomer werken wij ook gewoon in korte broek en t-shirt!

En dat al sinds 2001, dus kom eens langs op de Marktstraat 58 in Wormerveer.

Website: https://rond.nl/[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_separator size=”small” show_line=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”%7B%22default%22%3A%7B%22padding-bottom%22%3A%2225px%22%7D%7D”][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Eyewish Opticiëns” main_heading_color=”#373737″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Wij willen ons even voorstellen. Eye Wish Opticiëns is gevestigd aan het Marktplein in Wormerveer. Onze optiekzaak bestaat al meer dan 40 jaar, maar wij zijn sinds 30 juni 2003 de trotse eigenaren van de zaak. Dat is dus al bijna 16 jaar. In al die jaren maak je veel met je klanten mee. Dat schept vaak een band en die band willen wij koesteren. En daarom vinden wij het leuk om betrokken te zijn bij de Koningsspelen in Wormerveer!

We streven naar oogzorg. Dit begint bij een uitgebreide oogmeting door een vakbekwame opticiën. Wij beschikken over 2 refractieruimtes waarvan 1 ruimte voorzien is van een stoel die we weg kunnen draaien waardoor mensen in een rolstoel gewoon in hun stoel kunnen blijven zitten. Mocht tijdens een meting afwijkingen worden geconstateerd van vermoedelijke (para)medische aard dan zullen wij een oogarts of orthoptist adviseren. Bij ons komt 1 keer per maand een orthoptist in de zaak.

En we kunnen u ook deskundig adviseren bij de keuze van een montuur.

Website: www.eyewish.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”544″ size=”thumbnail” align=”center” onclick=”custom_link” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.eyewish.nl%2Fopticien%2Fwormerveer-krommenieerweg%3Futm_campaign%3Dbusiness_listing_okt19%26utm_source%3Dgoogle_maps%26utm_medium%3Dorganic_maps%26utm_content%3Dkrommenie%25C3%25ABrweg_wormervee||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_separator size=”small” show_line=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”%7B%22default%22%3A%7B%22padding-top%22%3A%2225px%22%2C%22padding-bottom%22%3A%2225px%22%7D%7D”][vc_column width=”1/4″][us_image image=”501″ size=”thumbnail” align=”center” onclick=”custom_link” link=”url:http%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fkeppelschilderwerken||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Keppel Schilderwerken” main_heading_color=”#f39200″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Is uw huis of bedrijf toe aan een schilderbeurt? Keppel Schilderwerken pakt het graag voor u aan. Wij zijn een specialist op het gebied van alle binnen- en buitenschilderwerk. Van nieuwbouw tot renovatie. Wij komen graag bij u langs voor een vrijblijvende offerte.

Website: http://www.facebook.com/keppelschilderwerken[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_separator size=”small” show_line=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”%7B%22default%22%3A%7B%22padding-bottom%22%3A%2225px%22%7D%7D”][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Bokumo Computerwinkel & Reparatieservice” main_heading_color=”#373737″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]SPECIALIST IN REPARATIES
Wij verzorgen alle reparaties vanuit onze eigen technische dienst, maar wij komen ook graag bij u thuis. Wij repareren ieder apparaat ongeacht het merk of type. Het maakt daarbij ook niet uit of u het apparaat bij ons heeft aangeschaft of niet.

ADVIES VOOR AANSCHAF
Overweegt u een nieuwe computer, laptop, tablet of smartphone te kopen? Gebruik onze meer dan 25 jaar lange ervaring en opgebouwde kennis om het beste passende model voor u uit te zoeken. Wij houden rekening met uw specifieke wensen en zullen u van het beste advies voorzien. Vrijblijvend uiteraard! Wij leveren ieder type van ieder merk en vaak al de volgende werkdag.

BESTE SERVICE
Bokumo is door het publiek al 3 keer verkozen tot computerwinkel van Noord-Holland. Ook profiteren van de beste service die u zich kunt voorstellen? Kom snel eens bij ons langs, de koffie staat klaar.

Website: https://www.bokumo.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”505″ size=”thumbnail” align=”center” onclick=”custom_link” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.bokumo.nl||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_separator size=”small” show_line=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][us_image image=”468″ size=”thumbnail” align=”center” onclick=”custom_link” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kinderopvangboefje.nl||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Kinderopvang Boefje” main_heading_color=”#f39200″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Kinderopvang Boefje is een professionele organisatie voor de dagopvang van kinderen in de leeftijd variërend van 0 tot 13 jaar, opgericht in 2009 door Marga van Veen en haar dochter Angela Grooters.

Boefje beschikt in Krommenie en Wormer over ruime speelruimtes met iedere groep een eigen ruime slaapkamer. Door te werken met horizontale groepen ontstaat er kleinschaligheid en biedt Boefje een optimale en verantwoorde kinderopvang in een kindvriendelijk, veilige, gezellige, huiselijke en hygiënische kinderomgeving.

De dagelijkse leiding ligt in handen van Marga, Angela (moeder en dochter) en Charity Bolhoeve (locatiemanager). Onze pedagogisch medewerksters zijn allen gespecialiseerd en geschoold in Vroeg Voorschoolse Educatie (VVE). De opvang is gebaseerd op het principe, dat kinderen zich met een eigen ontwikkelingstempo in een uitdagende omgeving volledig kunnen ontplooien en hierdoor goed voorbereid naar de basisschool gaan.

Website: https://www.kinderopvangboefje.nl[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_separator size=”small” show_line=”1″][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”%7B%22default%22%3A%7B%22padding-bottom%22%3A%2225px%22%7D%7D”][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Kozaan | Kozijnen & Glas” main_heading_color=”#373737″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Kozaan BV is gespecialiseerd in de levering en montage van kunststof kozijnen. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor glas, insectenhorren, raamdecoratie speciaal voor draaikiepramen, keralit gevel- en dakrandbekleding, onderhoudsmiddelen en hang- en sluitwerk. Bij ons draait het om kwaliteit en service. We zijn in het bezit van het VKG keurmerk. Hiermee garanderen wij u dat wij de beste kwaliteit kunststof kozijnen leveren en deze perfect monteren. Als u wilt, komen wij vrijblijvend naar u toe voor een persoonlijk advies. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom op de Zaanweg 123 te Wormerveer.

Website: https://www.kozaan.nl[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/4″][us_image image=”585″ size=”thumbnail” align=”center” onclick=”custom_link” link=”url:https%3A%2F%2Fwww.kozaan.nl||target:%20_blank|”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][us_image image=”572″ size=”thumbnail” align=”center” onclick=”custom_link” link=”url:https%3A%2F%2Fmarcosgym.nl%2F||target:%20_blank|”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][ultimate_heading main_heading=”Marco’s Gym” main_heading_color=”#f39200″ alignment=”left” main_heading_margin=”margin-bottom:15px;”][/ultimate_heading][vc_column_text]Bij Marco’s Gym kunt u onbeperkt sporten voor €28,- p/m.

Fitness, Cardio, Powerpump, Bootcamp, Zumba, Yoga, Boksen, Kickboksen, Kickboksen jeugd, Kickboksen mini’s.

Sporten voor uw kind te duur?
Wij zijn aangesloten bij: meedoenzaanstad.nl en jeugdsportfonds.nl
Kijk snel wat dit voor u betekend.

Nieuwsgierig of Marco’s gym ook iets voor u is? U bent van harte welkom voor een gratis proefles!

Marktstraat 55/57 1521 DX Wormerveer 075 621 20 25

Website: https://www.marcosgym.nl of Facebook[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][us_separator size=”small” show_line=”1″][/vc_column][/vc_row]